ULANG KAJI BERSAMA KANGAROO MATH 2020

Sudahkah anda mendaftar Bersama Kangaroo 2020?

Hanya dengan menyertai, para pelajar dapat melatih diri dan minda untuk menjawab dan menyelesaikan masalah menggunakan cara pengiraan yang kreatif dan inovatif.

Kangaroo akan dapat memupuk dan menarik minat pelajar terhadap subjek Matematik.

Untuk mendaftar, klik saja di SINI https://contesthub.my/register

Untuk tutorial cara mendaftar, klik SINI https://www.kangaroomath.com.my/tutorial-contesthub/

Sukacita dimaklumkan, pada pertengahan tahun lepas kami telah bekerjasama dengan SAP Publication utuk mengeluarkan buku Kangaroo Mathematics Past Competitions 2013-2019.

Sebanyak 6 buah buku mengikut kategori telah dihasilkan dan dikeluarkan untuk jualan. Berikut adalah kategori buku yang dijual:

Terdapat soalan-soalan dari tahun 2013 hingga 2019 berserta jawapan dan juga langkah penyelesaian bagi memudahkan pelajar-pelajar untuk menjawab. Menariknya dalam buku tersebut terdapat nama-nama pemenang โ€œGrand Prixโ€ mengikut kategori.

SERTAI AGAR ANDA JUGA DAPAT MENCATAT NAMA ANDA DALAM SEJARAH!

Harga bagi sebuah buku hanyalah RM 19.90 (Semenanjung) dan RM 20.90 (Sabah & Sarawak)

Boleh dapatkan buku di MPH berdekatan anda dan juga boleh dapatkan di website kami. Ada juga sebahagian buku dijual di pejabat kami di Ardent Educational Consultant, Setapak. ย Boleh juga hubungi 018-3920204 / 03-41420441 (Suri) untuk sebarang pertanyaan.

Selain daripada buku, terdapat juga aplikasi lain yang membolehkan pelajar untuk mengulang kaji soalan-soalan Kangaroo Math Competition iaitu melalui aplikasi PANDAI.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang aplikasi Pandai, boleh klik di sini https://www.pandai.org/

Read More