New : Kangaroo Math Competition Offline & Online Method (Official Statement 4)

KEM CUTI SEKOLAH 2.0

Cuti sekolah akan bermula tak lama lagi pada bulan 12. Pasti ibu bapa sudah memikirkan aktiviti-aktiviti yang boleh dilakukan bersama anak-anak semasa cuti sekolah. Masih ingat lagi Kem Cuti Sekolah yang dianjurkan oleh Team Kangaroo? Apa kata kita throwback sikit gambar-gambar semasa Kem Cuti Sekolah tahun lepas.

 

 

Kem cuti sekolah merupakan salah satu program yang pertama kali dijalankan oleh Kangaroo Math. Mendapat sambutan yang hangat dikalangan pelajar sekolah. Kem cuti sekolah yang telah berlangsung di 4 buah negeri dimana ibu bapa boleh memilih untuk menghantar anak mereka di zon selatan, utara, timur dan juga center. Program yang hanya mengambil masa sehari dan banyak info-info yang diberikan dalam program tersebut.

 

Walaupun wabak Covid-19 telah melanda negara kita namun itu tidak jadi penghalang untuk adik-adik sertai Kem Cuti Sekolah 2.0 pada tahun ini. Covid-19 bukanlah penghalang adik-adik untuk menimba ilmu pada musim cuti sekolah. Adakah Kem Cuti Sekolah pada tahun ini akan dijalankan secara online atau pun Team Kangaroo akan pergi ke negeri adik-adik? Jadi apakah pilihan anda?

Read More